de technisch specialist voor de toekomst

OPDRACHTGEVERS

SECTOREN EN DISCIPLINES

Vecon Engineering is een technisch projectenbureau met specialisaties binnen meerdere sectoren en disciplines. De opdrachtgevers waar wij voor werken, en de disciplines waarmee wij hen ontzorgen zijn o.a.:

Sectoren:

  • Technische Dienstverlening
  • Proces Industrie
  • Machinebouw
  • Productie Industrie

Disciplines:

  • Mechanisch
  • Elektrisch
  • Industriële Automatisering
  • Chemie

Binnen deze disciplines verrichten onze mensen werkzaamheden in werkvoorbereiding, engineering, milieu & veiligheid, projectmanagement, supervisie en uitvoering.

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Vecon Engineering onderscheidt zich door met u mee te denken en pasklare en innovatieve oplossingen te bedenken die niet alleen aansluiten bij uw behoeftes, maar deze ook overtreffen.

ONZE WERKWIJZE

De afstemming van een opdracht door Vecon Engineering is altijd klantgericht. Niet alleen een match op specialisatie en cv is belangrijk, maar ook of de professional als persoon past bij de klant. Ons succes ligt hierbij in de kracht van de door ons zelf ontwikkelde competentietabellen.

Kwaliteit staat bij Vecon Engineering hoog in het vaandel, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Opleiding en begeleiding van onze professionals dragen bij aan een denkwijze van continu verbeteren en innoveren. Volgens ons een noodzakelijk bewustzijn in de huidige economie, en tevens de mindset waarmee wij onze klanten tegemoet treden.

 

Onze professionals zijn zich bewust van het feit dat teamwerk de weg naar succes alleen maar kan vergroten en zullen dat waar mogelijk in de praktijk brengen. Vecon Engineering ziet de kennis en capaciteit van het individu niet als leidend, maar bundelt krachten om zo het niveau voor u als klant te verhogen. 

Het bewust resultaatgericht bezig zijn is een belangrijke voorwaarde om een opdracht zo efficiënt mogelijk tot een goed einde te brengen. Hetgeen aansluit bij onze topsportersmentaliteit. Het werken met persoonlijke doelstellingen voor onze medewerkers helpt uw resultaten naar een nog hoger niveau te brengen.

Onze relaties

Ecophos Engie Jacobs Sabic Smurfit Kappa Spie Stork Vandaal