de technisch specialist voor de toekomst

EXPERTISES

DETACHERING

We beschikken over een grote diversiteit aan technische medewerkers verspreid over meerdere disciplines met ieder hun eigen specialisme en expertise. Afhankelijk van de ondernemingsbehoefte bieden wij u een passende oplossing aan op ieder senioriteitslevel. Of u nu op zoek bent naar een starter, junior of ervaren senior, wij staan tot uw dienst. 

“Met onze diversiteit aan medewerkers kunnen wij een breed segment van de markt bedienen.”

PROJECTEN

Vecon Engineering is actief binnen bijna alle fases van een project. Van conceptual- tot en met de detailengineering kunnen wij u ontzorgen door u te ondersteunen met de scoping, engineering alsook projectmanagement. Waar gewenst kan Vecon Engineering u zelfs ondersteuning en begeleiding bieden tijdens de uitvoering. 

“De proactieve houding en het voorzien in maatwerk oplossingen, maakt Vecon Engineering tot een flexibele en betrouwbare partner voor uw onderneming.”

ADVIES

Vecon Engineering streeft naar het continu verbeteren en innoveren van technisch operationele processen. Hierbij denken wij graag met onze opdrachtgevers mee, geven we advies en waar mogelijk ontzorgen we middels innoverende oplossingen. Onze ervaringen in deze adviesrol hebben geleid tot onze nieuwste dienst de Vecon Quick-Scan. Nieuwsgierig? 

Quick-Scan

“Advies is bij Vecon Engineering meer dan een stukje service, wij zien het ook als de basis voor kennisdeling en ontwikkeling van de ondernemingen binnen onze brache.”

SERVICE

Buiten onze bewezen diensten op het gebied van detachering en projecten, biedt Vecon Engineering u ook nog andere diensten aan. Met de verworven kennis en competenties van onze in-house medewerkers kunnen wij u eveneens voorzien van services zoals o.a.;

  • Business/proces engineering
  • Persoonlijkheidsproļ¬el analyse
  • Teamanalyse
  • Maatwerkopleidingen

*Vecon Engineering verzorgt kennis- en competentie trainingen zowel intern als op locatie.